OVER CLUB NEXT

Club Next vertegenwoordigt de stem van de jongeren. We zijn begonnen aan het begin van de coronacrisis, toen het toekomstperspectief van veel jongeren vertroebelde. Stages werden afgezegd, studenten liepen studievertraging op, er werd alleen online lesgegeven en veel bijbanen vielen weg.

Met Club Next kaarten we de onderwerpen en thema’s aan, die spelen onder jongeren. Dat doen we door het maken van content: video-series, fotografie en het podcasts en interviews. We hebben een kerngroep jongeren met een grote diversiteit wat betreft woonplaats, leeftijd, etniciteit. Met hen sparren we en kijken we naar wat er nu speelt in hun omgeving. Daar pakken we diverse thema’s uit en maken we content over. Het doel daarvan is om jongeren tot nadenken aan te zetten over het onderwerp.

Wij willen een mindset creëren die bezig is met de toekomst; wat voor gevolgen nú heeft op later. Onze doelgroep herkent zich in de onderwerpen die we aansnijden en wij sporen ze aan tot actie. Ook willen we met dit platform verbinden en interactie stimuleren.

Wij zijn Club Next.
#WeActNow

Vrienden van de Club